onsdag 12 november 2014

Kan hända att jag fasar lite för att hämta barnet idag

När jag lämnade Elly på förskolan idag, första dagen efter semestern, satt den där. Lappen. Det går löss på förskolan. Jag kliade mig lite i huvudet och tänkte att det hade varit värre om det var magsjuka eller springmask. Efter ett par timmar fick jag ett mail om att det inte bara går löss, utan även springmask. Är lite nervös nu.

6 kommentarer:

 1. Åh fy så gräsligt, håller tummarna att ni slipper!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni slipper lössen och masken! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, herregud, låt oss slippa!

   Radera
 3. Springmask är den lättaste av alla åkommor (även om det är äckligt). Tablettkur (att föredra framför rinnande medicin, den är som lera) och tvätta sängkläder och handdukar. Klart! Löss däremot... Mvh 4-barnsmorsan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra! Tror mest att jag tycker att det låter så äckligt med springmask eftersom de lägger ägg runt analöppningen, urk!

   Radera