lördag 1 november 2014

Morgonrasar lite bara

Såg just den här på fejjan och kände genast hur blodtrycket skenade.
Ja, men det vore ju helt vidrigt om alla barn fick, och inte bara de barn som har resursstarka föräldrar. Eller just det, barn som har föräldrar som inte har tid/råd/ork att fixa halloweendräkter får skylla sig själva eftersom de har gjort fel val i livet. De har framför allt gjort fel val när de valde föräldrar! Hade de valt andra föräldrar hade de suttit med en stor godishink, men nu valde de fel och sitter utan. Helt logiskt. Hej nyliberalism!

 

8 kommentarer:

 1. Aaaaaa!! Hatar detta kalla var och en för sej själv och detta att alla är sin egen lyckas smed. Så jäkla obehagligt.
  NEJ!! Alla HAR INTE samma förutsättningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, blir helt rädd när människor jag trodde var vettiga delar sån här skit.

   Radera
 2. Alltså, detta är en (av många!) anledningar till att jag inte ens loggar in på fb längre. Att jag har "vänner" som ens tycker så här! Folk som man har växt upp med! Nej, jag och fb har gjort slut och jag tänker inte ta tillbaks hen hur många mail hen än skickar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde att jag bara hade vettigt folk på fb, men ack så fel jag hade...

   Radera
 3. Jag är inte så mycket på fb längre...verkar som om det bara är samma som dyker upp i min feed ändå och jag har bockat av flera för deras stötande åsikter om man får vara subtil.
  Den där såg jag på mitt instafeed istället. Min syster gav en fin kontring dock. Snärt rätt på fingrarna tillbaka. Uppskattade henne lite extra då.

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ja, jag blev helt bestört när jag såg den.

   Radera