onsdag 12 november 2014

Semesterbildbomb

Altanen. Där hängde vi en del. Elly satte sig tillrätta på en solstol så fort vi hade checkat in.
Helt ok frukostutsikt
Hotellet
Jag har nämnt att jag älskar palmer va?
Här sprang Elly av sig nästan var gång vi gick till frukosten och middagen
Mamma och pelargoner - a love story
Playan
Så himla nöjda med sol och bad
En kväll när Niklas och jag gick ut och var hemma innan 21. Jag somnade före 22 alla kvällar
Ellys semestersmurf
Spontan och avslappnad bild framför havet som inte syns
Dansdräkten var förstås med
En av alla pooler på hotellet
En av alla brittiska pubar.
En av alla glassar
När Niklas gillade mig och jag gillade ölen. Seriöst, jag älskar San Miguel. Ljus, blaskig och smakar stor stark!
Niklas och jag när vi var helt nervösa och undrade vad fan vi hade gett oss in på precis innan vi vindsurfare för första gången. Måste ladda över bilderna från kameran till datorn så ni får bildbevis på att jag faktiskt har surfat!
 
 
 
 

 

 

3 kommentarer:

  1. Alltså, jag har ju läst inlägget innan men inte kommenterat pga gillar inte att det inte går att kommentera från min mobil. I alla fall. Så himla härligt det ser ut. Och Elly verkar ju vara en stornjutare av rang.

    SvaraRadera