söndag 2 november 2014

Solen, här kommer vi!

I morgon lämnar vi gråtrista november för sol och semester på Kanarieöarna. Jag har varit så pepp hela dagen att jag har hoppat till och skrikit SEMESTER! titt som tätt. Och Elly, den stackaren, lyckades jag skruva upp tills hon var helt spattig. När både Niklas och jag hade packat klart tyckte vi båda att vi hade ovanligt lite packning och var säkra på att vi hade glömt nåt. Sen kom Niklas på att vi hade glömt biljetten. Inte för att den vägrar så mycket, men ändå, den kan ju vara bra att ha liksom. Nu är jag så trött så att jag nästan inte kan hålla ögonen öppna, så nu ska jag försöka sova. Det lär nog inte bli så jobbigt för mig att gå upp tidigt eftersom jag har vaknat vid 5:30 de flesta morgnarna den här veckan. Och jag som alltid hävdar att jag inte påverkas av när klockan vrids om en timme.
 
(Bilder från Lanzarote i vintras. Den här gången blir det en ny ö!)
 

 

4 kommentarer:

 1. Åh va underbart. Ha en härlig semester!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt, tanka ordentligt med sol nu!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Bomba oss med solbilder är du snäll! Här regnar det från sidan.

  SvaraRadera
 4. Ska bli roligt att se bilderna sen :)

  SvaraRadera