torsdag 13 november 2014

Yogavideotips

En av de få grejerna som var bra med att komma hem från semestern är att jag har tagit mig tid att träna igen. Både Niklas och jag hade ambitionen att yoga lite på kvällarna på semestern, men det blev ingenting av det, förutom en kväll då jag kände mig trött och stel efter att ha vindsurfat och körde några avslappnande asanas. Igår och i förrgår tränade jag lite pilates och avslutade sedan med ett kort och mjukt yogaprogram, men idag ville jag bara yoga. Tidigare körde jag alltid yogavideos med Tara Stiles från youtube (eller från hennes böcker) och på sistone har jag yogat en del efter sekvenser jag har hittat på Pinterest. Ikväll testade jag dock några videos med för mig nya instruktörer och det kändes som om jag hittade helt rätt. Det var sköna instruktörer, bra nivå för mig och videosarna var lagom långa (ca 10 min). Jag längtar redan tills i morgon, då jag ska leta upp fler videos med Rainbeau och Sadie. Rainbeau förresten, vilket passande hippienamn på en yogainstruktör *drömmer om att heta Summer och leda yogaklasser på stranden*.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar