fredag 19 december 2014

Jullov!!!

Jag hade ju tänkt att spara den här fantastiskt snygga tröjan till julafton, det hade jag. Men sen kunde jag inte låta bli att ha på mig den idag, som råkade vara min sista jobbdag innan jul. För nu går jag på jullov (well, helgdagar + föräldradagar, men jullov låter ju så mysigt) och jobbar inte förrän den 7 januari 2015. 2015, smaka på den du!

Jag firade mitt jullov med att få Elly i säng tidigt, träna lite, tvätta håret i diskhon och att festa loss på grönkålschips, popcorn, choklad och vit glögg till På spåret. Nu är det dags för efterfest. Eller slå in resten av julklapparna, som det också kallas.

 

2 kommentarer:

  1. Njuter också av lika långt jullov, hoppas vi båda får njuta!

    SvaraRadera
  2. Härligt med jullov :) Och awesome tröja!

    SvaraRadera