tisdag 2 december 2014

Lucka 1; En bild från en dag du aldrig kommer glömma

Det var en dag i början av november i år. Semester på Kanarieöarna. Niklas hade mer eller mindre övertalat mig att gå en liten kurs i vindsurfning. Herregud, jag kan väl inte surfa, sa jag. Inte jag heller, sa Niklas, men vi kan lära oss. Och det gjorde vi. Åtminstone grunderna. Det var så häftigt. Glädjen när jag kunde stå på brädan i några sekunder. Känslan när jag kunde dra upp seglet utan att ramla i vattnet. Endorfinerna när jag kunde vända. Känslan av äventyr och odödlighet när jag till slut kunde låta vinden ta tag i seglet och surfa ut på havet. Solen på min kropp, vinden i mitt hår, farten, Niklas leende mot mig när vi surfade förbi varandre. Alltså, vilken kick! Vilket äventyr för en fegis som jag.
 

2 kommentarer:

  1. Vad härligt! Jag testade också att surfa (fast våg-, inte vind-) i år för första gången och det var bland det roligaste jag gjort! Kom hit nästa gång du blir ressugen så surfar vi ihop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, hade så himla gärna gjort det!!!

      Radera