fredag 12 december 2014

Lucka 12; En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

När jag ser den här bilden vill jag typ slänga ut alla byxor jag har genom fönstret och ställa mig och vråla åt kylan att den kan dra åt helvete. Jag ÄLSKAR nämligen att vara barbent. Jag älskar visserligen att inte behöva ha på mig tjocka kläder whatsoever; linne är bättre än långärmat, jag gillar inte jackor etc, men att kunna gå barbent är ändå allra bäst. Varför? Jag vet inte riktigt, men jag antar att det ger mig nån slags frihetskänsla. Kolla, benen slipper sitt fängelse, liksom. Och nu lär det ju dröja en så där 8 månader innan barbent ens kan komma på fråga. Bittert.


(Det här är del 12 i Emily Dahls bloggjulander)

 

2 kommentarer:

  1. Och så tänker jag på hur det känns när man sätter på byxor de första gångerna när man varit barbent i tusen månader...

    SvaraRadera
  2. Själv är jag tvärtom, jag älskar höst/vinter när man kan klä sig i flera lager och ha på sig strumpbyxor.

    SvaraRadera