onsdag 3 december 2014

Lucka 2: En bild på något gott du ätit i år

Grönkål. Här i form av grönkålschips.  Jag ÄLSKAR verkligen grönkål och nu, så här i jultider äter jag det flera gånger i veckan. Jag gör frukostsmoothies med grönkål, chips att mumsa på till kvällen, grönkålspesto, grönkål i gratänger  och jag smyger in lite grönkål i pastasåser.

Sen valde jag den här bilden också för att 2014 har varit året då jag började äta helgrönt, eller veganskt med andra ord. Jag ska skriva mer om detta nån dag, men jag kan redan nu säga att jag inte har ångrat mig en sekund och att omställningen från köttätare till vegan var betydligt lättare än vad jag hade räknat med.

2 kommentarer:

  1. Så gott med grönkålschips, har vi gjort flera gånger med inspiration från dig. Köpte en stoooor påse grönkål häromdagen. Fick ett recept med senapsstuvad grönkål i Linas matkasse nyss. Suuuupergott. Du kan säkert göra samma men byta ut mjölk mot nån veganvariant :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att ni gillar det! Mmmm, måste köpa ny grönkål idag, ska absolut testa att senapsstuva också, det är ju bara att ta havremjölk!

      Radera