onsdag 10 december 2014

Lucka 8; En bild från i år som bäst beskriver din vardag


Det blir inte alltid som jag har tänkt mig. Långt ifrån. Det är alltid stökigt hos oss och det händer att vi äter mackor till middag. Ibland kan mina stressnivåer skjuta i höjden till max bara av att få mig och Elly utanför dörren. Andra dagar skiter jag i allt och bara är. Jag kan kräkas på vardagen och längta efter att klä upp mig, bli full och dansa hela natten, men oftast älskar jag våra brokiga dagar. Vi gör en del saker på vårt eget sätt, men det blir oftast ganska bra ändå.

(Det här är del 8 i Emily Dahls bloggjulkalender)

3 kommentarer:

  1. Det är ju inte så rosenrött hemma alltid. Idag tex är det storm och jag går inte ut med henne.. Hon är pigg och har dragit katten i svansen en miljon gånger.. slängt mat över bordet och vill BARA sitta och titta på youtube filmer...

    Ska bli skönt att komma iväg och träna ikväll..

    SvaraRadera
  2. Livet är ju ljuvligt även när vardagen inte går som tänkt. Vilket är typ oftast. Iaf när man har barn :-)

    SvaraRadera