onsdag 10 december 2014

Lucka 9; En bild från din arbetsplats/skola

 
Jag har kommit fram till att jag sitter väldigt mycket på jobbet. Jag sitter vid datorn på kontoret, jag sitter i bilen, jag sitter på de olika boendena jag besöker. Tack vare mitt aktivitetsarmband har jag insett att jag faktiskt sitter betydligt mer än vad jag hade trott och härom dagen tänkte jag att om jag nu ska sitta ner, så ska jag i alla fall sitta bra, dvs inte sjunka ihop/kuta i skrivbordsstolen, så jag beställde en pilatesboll. Så nu sitter jag och småstudsar på den här på kontoret. Det är roligare att sitta, jag har bättre hållning och jag tränar även lite bålstabilitet. Win!


(Det här är del 9 i Emily Dahls bloggjulkalender)

5 kommentarer:

 1. Å jag borde verkligen också köra pilatesboll istället för min dåliga hållning vid skrivbordet...!

  SvaraRadera
 2. Först: snygga ben och fötter! =) Sen: Boink, boink! Sitta på boll är ju grejen! Det gjorde jag mycket när jag jobbade som växeltelefonist och jobbet blev genast mkt roligare.

  SvaraRadera
 3. Jag brukade ha en sån och vingla på framför TV:n. Blir man för trött går det inte att säcka ihop och småsova, utan det är bara att pallra sig i säng!

  SvaraRadera
 4. Superbra idé ju! Jag har ett höj- o sänkbart skrivbord, så jag brukar stå upp. Förresten - är du nöjd m ditt aktivitetsarmband?

  SvaraRadera