torsdag 4 december 2014

...och om det politiska läget i Sverige...

...kan jag väl bara säga att jag är rädd. Rädd för vad som håller på att hända. Rädd för att SD kommer att bli ännu större i extravalet, rädd att alliansen ska vinna. Men jag tänker fan inte bara gå omkring med oro i magen, utan jag tänker att nu jävlar, nu ska jag engagera mig. Jag kan inte förlita mig på att det löser sig, att någon annan för min kamp.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är så himla fint att flera av mina vänner reagerar likadant. Upp till kamp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. *knyter näven*
   Ja, men jag är så trött på mig själv, att jag bara gnäller och tjatar, men inte gör någonting. Det går inte bara att sitta och vänta på att någon annan ska föra kampen!

   Radera
 2. För mig känns det som en vinst bara inte SD får massor av röster. Jag bryr mig nästan inte om vilket annat parti som vinner bara det inte finns ett stor gäng rasister som sitter och bestämmer i Sverige. Jag blir oerhört ledsen om det blir ÄNNU värre denna gången. Det får inte blir värre denna gången..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det FÅR bara inte bli värre...

   Radera