onsdag 7 januari 2015

Sömnlös i Göteborg

Alltså, jag trodde att jag var helt ok med att börja jobba efter jullovet, men om en ska tro på den här nattens sömn, så var jag tydligen helt hispig. Jag sov gott från 23-01, men sen låg jag vaken och låg vaken och låg vaken. Det var inte så att jag grubblade över nåt särskilt, utan jag kunde bara inte få ro i kroppen. När jag vågade titta på klockan igen och den visade 4 bestämde jag mig för att sjukanmäla mig, för vad skulle det vara för vits med att gå till jobbet i ett helt zombiefierat tillstånd? Men sen lyckades jag slumra till i några korta stunder och när klockan ringde 6:35 tänkte jag att jag lika väl kunde testa att gå till jobbet. Och jag överlevde jobbdagen, även om jag höll på att somna vid skrivbordet innan lunch. När jag hade hämtat Elly var jag dock rätt slut och jag såg fram emot att komma i säng vid 20-snåret eller så. Jag räknade med att Elly skulle somna tidigt eftersom hon var trött efter första förskoledagen på ett bra tag. Men hahaha, som om barn brukar vara logiska när det gäller sömn. Ikväll var det Elly som inte kunde komma till ro, så 20:30, två timmar efter påbörjad nattning, somnade hon framför Cityakuten. Vid det laget hade jag inte långt till tårarna. Och nu är klockan 22 och jag har yogat, men inte kommit i säng än. Men jag ska bara dricka upp teet och sen MÅSTE jag somna. En natt som den förra kan jag väl klara, men två, det går inte.

 

1 kommentar: