fredag 23 januari 2015

The ynk

De här bilderna tog Elly på mig tidigare i veckan, då jag var som mest förkyld. För när jag hade vabbat i en vecka och Elly började bli bättre, åkte jag förstås på skiten själv. Jag har sluppit feber, men varit så inihelvete förkyld och matt och jävlig. I onsdags kom Niklas hem, vilket betydde att jag äntligen kunde ligga utslagen och ynklig på soffan efter jobbet (ja, jag sjukanmäler mig bara om jag har feber), men då släppte bomullen i huvudet och jag behövde inte längre gå på pills för att fungera. Tidigare idag postade jag en selfie på instagram och skrev att det finns hopp om att förkylningen ska lämna mig och efter det blev jag förstås sämre igen. Nu vill jag helst bara ligga ner och gråta. Istället sitter jag och snörvlar på en båt, på väg ut i skärgården.

2 kommentarer:

  1. Lite skärgårdsluft kommer göra susen *hurtig i överkant *

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det bästa var att få ligga och vila en hel eftermiddag :)

      Radera