onsdag 14 januari 2015

VAB dag 3

Jag klättrar nästan på väggarna. Om det inte hade varit för att min svärmor kommer hit och passar Elly ikväll så att jag kan gå och träna, hade tristessen varit total. För jag längtar efter jobbet, Elly är bättre och jag är trött både på barnprogram och på att leka mamma-pappa-barn-som-bor-i-ett-hus-på-stranden-och-pappan-var-död. Alltså, det är mysigt att vara hemma med mitt barn förstås, men jag uppskattade myset mer för ett par dagar sen och jag längtar ut. Trots att vi gick till återvinningen med skräp igår och till Willys i dag. 

1 kommentar:

  1. Förstår dig helt... Håller på att bli tokig själv, Henry har ju varit hemma sedan 18 december. Mysigt också förstås men man blir ju lite låst. Hoppas han blir frisk nu, också för hans skull så han får komma tillbaka till dagis och träffa kompisar igen, typ det enda han pratar om :)

    SvaraRadera