onsdag 11 februari 2015

Några lösryckta punkter

  • Idag lagade jag, enligt Elly, den äckligaste soppan som någonsin har lagats.
  • Festen jag var på i lördags hade compact disctema, så alla hade med sig cd-skivor. Mycket rolig grej! Vad som är mindre roligt så här i efterhand är att jag fick syn på Totos Africa på en bränd blandskiva och blev helt till mig och sa att vi bara måste lyssna på den. Lite senare tyckte jag att vi skulle lyssna på den igen. Jag fattar fortfarande ingenting.
  • Jag har sett de första avsnitten av Togetherness (finns på HBO Nordic) och sitter och funderar på om jag ska se det senaste. Det finns nog ingenting jag gillar med serien, men jag kan bara inte låta bli att se den, jag dras liksom till spektaklet. Och åh, den är så pinsam att jag vrider mig av obehag av blotta tanken på hur alla försöker för mycket och det bara blir pannkaka av alltihop.
  • Annars kollar vi mest på Bacillakuten för tillfället. Elly säger att hon ska bli läkare när hon blir stor och hon älskar allt som har med skador och sjukdomar att göra. Hon ska även jobba extra som tatuerare.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att du ser ljuset och gläds åt vardagssaker igen! Och Toto hehe... flashback till högstadiet fick jag nu!

    SvaraRadera
  2. Tummen upp för jobba extra som tatuerare :)

    SvaraRadera