tisdag 24 mars 2015

Åh, du ljuva dagsvila

När jag vaknade i morse kändes förkylningen bättre, men istället var mina ögon nästan helt ihopklibbade. När jag hade tvättat bort allt kladd, som började komma tidigt igår kväll och som jag inte kunde låta bli att pilla bort hela tiden, var ögonen helt röda och uttorkade, samtidigt som det kom nytt, tjockt klet. Jag tänkte att det måste vara ögoninflammation, så jag stannade hemma från jobbet. Under förmiddagen körde jag med vanliga ögondroppar i omgångar och till sist var ögonen så gott som bra igen. Istället fick jag ont i magen och det har jag fortfarande. Alltså, vad är det här? Kom igen kroppen!
 
Hur som helst så var det väldigt skönt och välbehövligt att få tillbringa en del tid i sängen idag också. Att ligga och vila på dagen är nog den största lyxen jag kan tänka mig. Ok, kanske inte den allra största lyxen what so ever, men den största som liksom finns inom räckhåll. Också passade jag på att lägga in tvätt och dusch och tvätta håret för att slippa göra det nu ikväll. Yogade lite lugnt gjorde jag också. Så väldigt bra dag måste jag säga, trots att jag var sjuk. Eller kanske just för att jag var sjuk...
 

 

2 kommentarer:

  1. Krya. Säg till om du behöver hjälp med något.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är bättre nu och Niklas är hemma. Men tack, du är alltid så snäll som erbjuder dig!

      Radera