fredag 27 mars 2015

Grrrl Collection goes NYC


follow_us_TV03

Tjejerna bakom en av mina favoritbloggar, Grrrl Collection, vill åka till New York för att göra awesome riot grrrl TV! För att kunna göra det kör de en kampanj på Indiegogo där de samlar in pengar till projektet. Eftersom jag älskar Grrrl Collectionbloggen, som skriver herstory och som lyfter fram kvinnor inom musik, film, konst mm, tror jag att deras TV-show kommer att bli grym! Men för att den ska bli av behövs det mer pengar. Jag bidrog precis med en slant, och vet ni vad? Om en bidrar till kampanjen får en en schysst present som tack; jag fick en gympabag med riktigt nice tryck! Men skynda, det är bara några dagar kvar på kampanjen!

2 kommentarer:

  1. Gjort! Får ett väldans fint Carrie Brownstein-halsband på köpet.

    SvaraRadera
  2. Jaa, heja!! Malin (t.h på bilden) är ju med och gör Re:public, hon är grym! :)

    SvaraRadera