tisdag 24 mars 2015

Tacksamheten

TACK för all omtanke och all pepp på inlägget om sms-en från aset. Om hela den här grejen har fört med sig nåt gott, så är det att jag har insett att jag faktiskt har många omkring mig som är beredda att hjälpa till om det behövs, för det är så många som har erbjudit sig att sova över, frågat om Elly och jag vill bo hos dem ett tag eller erbjudit sig att söka upp aset och ta med sig diverse tillhyggen, hehe. Så tack, det värmer att veta att jag inte är ensam i detta!
 
 

 

3 kommentarer:

  1. Jag tror att det blev något problem med min kommentar igår men jag vill bara säga att det är jättebra att du anmäler! Så sjukt att råka ut för en sån här grej och att det fortfarande händer 2015.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, att folk håller på så här? Antar att det är för att känna övertag och makt. Så tragiskt...

      Radera