fredag 10 april 2015

4-åring in da house!

Hurra! Idag fyller Elly 4 år!
Jag kan inte fatta att det redan har gått 4 år sen hon var en sån här liten plutt. Att jag vid den här tiden för 4 år sen satt med min stora mage på en BB-avdelning och åt frukost bland nyblivna föräldrar. Att jag efter att ha fått en s k sovdos hade fått ihop ett par timmars sömn och att jag var så trött, så trött och så otroligt förväntansfull. Aldrig hade jag väl trott att det skulle dröja ända till halv nio på kvällen innan hon äntligen kom ut eller att ingenting skulle gå som jag hade tänkt mig. Hon var väl en bestämd och egensinnig  person redan då antar jag. Men ut kom hon till sist och jag är så glad att det var just en liten Elly som kom till oss. Och att jag får vara Ellys mamma är det bästa som har hänt mig. Grattis älskling!

8 kommentarer:

 1. Grattis härliga fyraåringen!

  SvaraRadera
 2. Grattis Elly *ballong-emoji*

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt att det går så snabbt. Och så fin hon är! Hoppas att det var en riktigt bra dag!

  SvaraRadera
 4. Men eller hur? Var det inte nyss du var preggo liksom. Grattis till Elly!!

  SvaraRadera
 5. Grattis Elly! Och grattis till er fyra år som föräldrar är också stort :-)

  SvaraRadera