tisdag 21 april 2015

Den där intresseklubben

Hanna har nystartat sin blogg och skriver att den fortfarande kommer att innehålla många inlägg av karaktären "intresseklubben antecknar". Och det är väl det min egen och så många andra bloggar handlar om. Det där vardagliga. Det där som kan vara totalt ointressant för någon, men superkul att läsa för nån annan. Det är väl helt enkelt när vi känner igen oss i stressens och ojämställdhetens vardag, i inlägg om glada och rosiga ungar framför körsbärsträd i full blom och i längtan efter tre glas vin och en bra bok, som vi börjar vifta med intresseklubbens flagga. Och det är väl därför jag inte slutar blogga, även om jag funderar på det ibland; för att vi ändå delar intressen och vardagar, att vi är ganska nära varandra, även om vi aldrig har mötts.

 

11 kommentarer:

 1. Det är det jag tror är det sköna. Man tror ibland att "alla andra" lever så spännande och intressanta liv hela tiden men det är ju trots allt vardag de flesta av dagarna och genom att läsa bloggar kan man ju få små tips om hur man kan förgylla just vardagen.

  Jag tänker när jag läser om er vardag att ni gör så många små utflykter och hittar på saker. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men precis, det är just de där små sakerna! Jag blir liksom glad när jag läser om era tågresor t ex.

   <3

   Radera
  2. Och jag tänkte på er när vi åkte tåg eftersom ni åker så ofta. <3

   Radera
 2. Ja, precis så är det ju!

  SvaraRadera