måndag 13 april 2015

Men för helvete halsen?

I onsdags blev jag äntligen FRI efter att ha dragits med en öm och svullen hals i fyra veckor. Ni kan ju tänka er lättnaden när jag plötsligt kunde svälja smärtfritt och när strupen inte längre kändes så trång att jag var rädd för att sätta allt som inte var flytande i halsen. Sen blev det torsdag och framåt kvällen gjorde HOSTAN entré. Så nu killars det i halsen och jag TBC-hostar så jag får ömma punkter i ryggen. Ja, men det var ju kul att jag fick vara bra i ett dygn. Och nästa helg är det Yoga Games och jag då vill jag verkligen vara mitt starkaste och segaste jag, men det kommer jag då inte vara eftersom jag inte har vågat träna hårt på även en månad. SUCK.

5 kommentarer:

 1. Krya på dig och hoppas att hostan är på ett mkt mkt kort besök.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kunde ju ha varit värre :)

   Radera
 2. Fy fadiken för alla dessa baciller och skit och för vad de kan göra med kroppen! Krya på dig! Här sitter vi som på nålar för att näste man ska börja kräkas, two down & two to go...

  SvaraRadera