fredag 24 april 2015

Yoga games, pepp pepp pepp!

Spelen kan börja!
Idag och i morgon ska Niklas och jag gå på Yoga Games för första gången.Yoga Games är alltså en stor, nordisk yogakonferens som går av stapeln både i Stockholm och Göteborg varje år. Det finns en massa olika pass att välja mellan, det kommer att vara föreläsningar och workshops och det kommer att finnas en stor hälsomässa. Jag är superpeppad, men lite nervös också, som jag ofta är när jag provar på nåt nytt. Jag är rädd att jag inte kommer att orka med alla pass eftersom jag dels oftast tränar yoga i korta stunder och dels för att jag nyss har haft en lång förkylning och nyss har börjat träna ordentligt igen. Och så den där workshoppen i handstående, gulp! Jag vill lära mig handstående så gärna, men samtidigt är jag rädd för att vara upp och ner med hela kroppen över mig. Å andra sidan är en av mina största förväntningar med helgen just att jag ska kliva ur min comfort zone och våga testa sånt som är lite läskigt. I övrigt förväntar jag mig åtminstone någon aha-upplevelse, att få träffa inspirerande yogalärare och framför allt: att ha jävligt kul! Plus att jag och Niklas får spendera tid tillsammans, bara vi. Vi har båda anmält oss till en klass/workshop i partneryoga *blinksmiley*

2 kommentarer:

  1. Åh va skoj att göra nått man tycker riktigt mycket om ihop med sin man! Speciellt den gemensamma aktiviteten :-)

    SvaraRadera