fredag 15 maj 2015

En extradag

Vad gött det var att vara ledig igår! En extra dag med min unge, utan en massa måsten. Solen sken, vi åt årets första färskpotatis och Elly, som inte brukar vara någon storätare, åt 15 st med en jävla massa smör till. Sen gick vi in till stan, eller jag gick och Elly cyklade på sin springcykel. Gosh, vad jag älskar den där springcykeln, för den har underlättat våra liv något helt otroligt. På stan köpte vi tunnare skor till oss båda och en glasstrut som vi njöt av på en solig trappa. Sen gick vi till Trädgårdsföreningen och träffade kompisar och Elly lekte, klättrade, sprang omkring och hade så roligt. 

I morse kände Elly sig inte helt hundra och jag undrade om hon verkligen var sjuk, eller om hon mest ville ha en repris av gårdagen. Vi velade fram och tillbaka båda två, men bestämde oss för att testa att gå till förskolan och att Elly skulle känna efter när vi kom dit. Och när vi väl kom dit och Elly träffade en vikarie hon inte sett på ett tag, men som hon tycker väldigt mycket om, blev hon genast piggare. Själv sitter jag på jobbet där jag är ensam idag. Nån måste ju hålla ställningarna!

2 kommentarer: