fredag 22 maj 2015

Fruktstund

Så här såg min underarm ut när jag hade tagit bort plasten och duschat i morse. Svullen och kladdig, men färgglad och vrålsnygg! Frukt är ju inte bara bland det godaste som finns, utan riktigt snyggt på bild också, så jag bestämde mig för att låta ett par av mina favoritfrukter pryda min arm. Och så fick de sällskap av likadana körsbärsblommor som jag har runt katten på min överarm. Katten fick för övrigt lite påfyllnad igår och likaså två andra tatueringar, så jag var rätt väl inplastad och öm igår och i natt. 

Nu tänker jag: en banan på vristen kanske?

7 kommentarer:

 1. Åh så snyggt! ÄLSKAR färgtatueringar! Gjorde det mycket ont på dig att tatuera där? Hör så himla olika om underarmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, förlåt, glömde bort att jag hade en blogg och folk som kommenterade den, så tack! Och nej, det var inget ont ställe alls!

   Radera
 2. Åååååh va fin!!! Ps. Saknar dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saknar dig och tänker på dig titt som tätt! Kan du inte maila mig? Om du vill alltså! Sofia_rosenqvist snabelA hotmail.com

   Radera