tisdag 2 juni 2015

1. En introduktion till min träningsblogg


 

Hej! Jag heter Fifi och det här är inte en träningsblogg. Min blogg, som jag har valt att kalla för Superfifi, handlar om lite allt möjligt. Som föräldraskap, feminism och veganmat. Och om glädje, sånt som skaver och en hel del om mig själv. Sedan händer det ju att jag skriver lite om träning också, för träning är ju någonting som är oerhört viktigt för mig och har så varit i 10 år nu. Under dessa år har jag sysslat med jympa, spinning, löpning, bodypump och boxning, men de senaste åren har jag fastnat för pilates, en dansform som kallas Nia och framför allt: yoga.


Egentligen så vill jag blogga mer om träning, men ärligt talat vet jag inte riktigt hur. Jag besitter liksom ingen expertkunskap som jag kan dela med mig av. Jag är ingen stor inspiratör. Jag har inget särskilt mål med mina träningsrelaterade inlägg, mer än att jag ibland blir så överväldigad av en träningsupplevelse att jag bara måste skriva några rader om den. Jag tränar mest hemma till You tubevideos. Och där nånstans fastnar jag. Hur kan jag skriva om det 6 minuter långa armpasset jag körde alldeles nyss på ett intressant sätt? Vill jag lägga tid på det? Och varför? Men samtidigt så vill jag ju så gärna skriva om träning, för träning är ju en sån viktig del av mitt liv. Så jag tänker att den här utmaningen kan vara ett sätt för mig att prova på att träningsblogga, så får vi se hur det går!

4 kommentarer:

 1. Kul! Jag tycker verkligen att det du skriver om träning är inspirerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack, det var verkligen kul att höra! Och dito!

   Radera
 2. Jag tycker med det du skriver om träning är inspirerande. Kanske kan du tipsa (igen) om dina bästa youtube-klipp för yoga? Ska bli en kul månad att följa dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, att höra det gör mig mer motiverad att fortsätta :) javisst, jag ska fixa ett inlägg!

   Radera