söndag 14 juni 2015

12. Sommarlista; det här väl jag träna i sommar

Huvudstående. Utomhus. Det vill jag träna på. Eller jag vill väl träna en jävla massa yoga och jag kommer att göra det utomhus när jag får möjlighet (läs: i trädgårdar utan insyn, jag är inte så frigjord att jag ställer mig själv på random publik gräsplätt och yogar loss), men framför allt vill jag lära mig att stå på huvudet och det får ske utomhus. Jag har försökt här hemma, men vi har så små öppna ytor att jag inte vågar försöka ordentligt av rädsla för att trilla in i något. Och ja, det stör mig att jag inte kan stå på huvudet. Jag tycker mig ha de fysiska förutsättningarna, jag är inte livrädd för att vara upp och ner längre och jag vill ju så gärna, men det funkar liksom bara inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar