lördag 20 juni 2015

19. Hur min träning förändrar mig

Min träning gör mig piggare, gladare, starkare, uthålligare, böjligare, mer avslappnad och mindre ängslig. Just det, den gör att jag sover bättre också. Visst låter det helt otroligt? Det är det inte. Detta handlar alltså om 15-30 minuters träning om dagen. Tid som jag annars hade lagt på att slösurfa eller titta på TV förbättrar alltså mitt liv avsevärt. Jag måste ha min träning. Min träning är en stund för mig själv. Ett sätt att släppa dagen som har varit. Ett sätt att göra mig redo för kväll och sömn. Ett sätt att rensa skallen. Ett sätt att svettas ut negativa tankar. Ett sätt att bygga en kropp som orkar mer och som inte har ont. Ett sätt att motverka dåligt humör. Ett sätt att göra mig av med aggressioner.

 

Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan träning.

 

2 kommentarer:

 1. Åh!
  Jag tänker att det här inlägget måste jag skriva ut och sätta upp på väggen.

  Får jag önska? Du som mest tränar framför youtube, kan inte du göra en topplista på träningsvideos? Eller tips på användare att följa? Eller liknande. Jag tänker jämt att jag borde börja träna hemma och så blir det aldrig av och så vet jag liksom inte ens hur jag ska börja navigera i djungeln av miljarder träningsvideos... Vilka är bra för lite hemma-cardio, till exempel? Eller hemma-styrketräning? Hur ska man lägga upp det hela, kör du en dag styrka, en dag cardio? Kortfattat: Om du har lust skulle jag ÄLSKA ett inlägg med praktiska tips om hur man blir en träningsmänniska hemma framför youtube <3

  SvaraRadera
 2. Haha, nu tänker jag att jag själv borde skriva ut det och sätta upp!

  Vad roligt med önskemål! Jag ska absolut skriva ihop nåt, det kanske blir en liten serie. Men först ska jag se klart OITNB :)

  SvaraRadera