torsdag 4 juni 2015

4. En träningsform jag inte förstår

Golf.

Jag vet inte ens var jag ska börja. Eller jo. Är golf ens en träningsform? De säger att det är det, men redan där får jag svårt att fatta. Promenera lite på en välklippt gräsmatta och svinga en klubba ibland, är det att träna? De säger det, ja.

 

Golf.

Bara ordet får blodet att börja koka i mig. Bara ordet är provocerande. Golf. Det finns nog inget muppigare. Töntiga klubbor, golfbilar för att folk inte orkar bära sina svindyra klubbor och fula knästrumpor. Moderatbandy.

 

Jag skulle förmodligen kunna skriva skit om golf i ett par timmar, men det är fan inte värt det. Jag blir så jävla arg. Så nä, det här får räcka. Jag förstår mig inte på golf och jag vill inte heller förstå. Så.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar inte heller golf. Men mitt jobb gör att jag måste kunna lite om golf så jag försöker lyssna när folk pratar. Det samma gäller för segling. Också en sak jag inte tycker så mkt om men som jag behöver kunna lite om för att prata med gubbar.. Hemskt men så är det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så är det ju när det gäller jobbet, en får prata om tråkiga saker också, för att skapa kontakt. Men så får en ju betalt för det också :)

   Radera
 2. Eller det är inget jag behöver kunna men jag har upptäckt att kan man ställa ett par tre frågor om detta när man träffar nya personer så kan man glida över på andra roligare ämnen sedan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår precis! Mvh Pratar ofta väder på jobbet

   Radera