söndag 7 juni 2015

7. Alltid i min träningsväska

Nu är det ju så att jag oftast tränar här hemma. Och när jag väl går till studion så går jag dit ombytt och duschar hemma efteråt, så jag har inte ens en träningsväska. Skulle det vara så att jag ska träna direkt efter jobbet slänger jag bara ner träningslinne-, bh- och tajts i nån tygkasse. Därför får ni istället se vad jag använder när jag hemmatränar:
Paddan är ovärderlig när det kommer till träning för mig! Jag tränar både pilates och yoga framför videos på youtube, där jag har flera listor med olika typer av pass uppdelade efter träningsform, kroppsdel som tränas etc. Min lila yogamatta kommer från Manduka och modellen heter eco lite. Den är alltså ganska tunn, vilket passar mig utmärkt eftersom jag vill vara nära golvet. Rökelse tänder jag gärna när jag yogar eftersom det dels försätter mig i en viss stämning och dels så inbillar jag mig att röken och doften gör det lättare att fokusera på andningen och det gör för tillfället gör. Vatten har jag alltid bredvid mig när jag tränar eftersom jag är väldigt törstig av mig och snabbt blir uttorkad.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar