lördag 27 juni 2015

Brudparet

Elly, min Elly! Ett sådant roligt barn hon är. Efter att hon och mamma hade varit på bröllop i lördags ville Elly gifta sig med sin mormor. I torsdags hade hon och en kompis gift sig på förskolan; de hade fixat klänningar och slöjor själva och bjöd in sina kompisar som gäster. När vi kom hem ville Elly att hon och jag skulle gifta oss. Hon var absolut tvungen att ha en slöja och en klänning, så jag klippte sönder en gammal sänghimmel i tyll. Och jag var tvungen att byta om, för jag kunde ju inte se vanlig ut, så jag tog på mig klänningen som jag hade när jag gifte mig med Niklas. Och så gifte vi oss. Fast efteråt sa Elly att det bara var på låtsas, eftersom barn inte får gifta sig, vilket hon tycker är mycket märkligt och ganska orättvist.
 
Nu är hon hos sin farmor och jag saknar henne så mycket att jag önskar att jag inte hade sagt att hon kunde stanna där tills i morgon om hon ville. För det ville hon utan tvekan. Jag har aldrig varit ifrån Elly i två nätter innan, plus att jag är lite bakis, så hej gråtmildhet!

 

5 kommentarer:

 1. Ni två är helt underbara!

  SvaraRadera
 2. Åh, vill se bilder från London. <3

  SvaraRadera
 3. Hoppas du är tillbaka i bloggen snart!

  SvaraRadera
 4. Åh var håller du hus? Saknar dina inlägg. Kram

  SvaraRadera