fredag 5 juni 2015

Friyay

Idag behövde jag jobba en timme senare än vanligt och då tänkte jag att jag kunde passa på att ta ut ett par timmar flex på morgonen. Så Elly och jag åt frulle hemma och sen gick jag på yoga. Yoga somatics. Det var första gången jag testade den här yogaformen och den var verkligen skön. Rätt annorlunda jämfört med de former jag har testat tidigare, då den inte handlar så mycket om positioner som ska utföras på rätt sätt och om övergången mellan positioner, utan det var verkligen fria rörelser som initierades och styrdes av andningen. Helt otroligt skönt och avslappnande. Och slappna av behövde jag jag efter den här veckan eftersom det har varit rätt tungt på jobbet.
Jag hade tänkt att Elly och jag skulle gå och handla efter jobb och föris och sen gå hem och fixa tacos, men när jag hämtade Elly fick hon världens bryt för att vi inte skulle gå till en restaurang och äta sushi. Herre jävlar, det var ett tag sen hon bara la sig på marken och skrek. När vi äntligen kom iväg gröt hon hela vägen hem. Hon cyklade på sin springcykel uppför backarna och ömsom snyftade, ömsom hulkade. Stackarn. Och jag blev lite matt och la ner de där planerna på att gå och handla, så det blev macka och smoothiebowl till middag.
Men först köpte vi glass! Jag var så glad över att det äntligen var soligt och varmt och att jag äntligen hade slutat jobbet för veckan och kunde vara utomhus, men Elly tyckte att hon hade varit ute så mycket idag att hon ville äta glass inomhus. Suck. Och med långbrytet färskt i minne orkade jag inte ens försöka övertyga henne om hur härligt det är att äta glass i solen.
Sen hade vi en mysig kväll fram tills det var läggdags, för då hittade vi inte hennes grodpyjamasbyxor. Katastrof. Men till sist hittade vi dem i tvättstugan och allt var frid och fröjd. Nu har jag ätit popcorn och druckit ett glas rosé, så nu är allt ännu mer frid och fröjd!
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar