lördag 13 juni 2015

Friyay

Igår var Ellys förskola stängd eftersom pedagogerna hade planeringsdag, så jag hade tagit ledigt. Och vilken bra dag att vara lediga på! Somrigaste dagen hittills! Barbent och bara armar, inte en dag för tidigt!
På förmiddagen tvättade vi, köpte presenter till ett kalas vi ska på i morgon och handlade.
Inne på Hemköp sa Elly att hon gillar korv nu för tiden och hon ville absolut inte ha nåt annat till lunch. Elly gillade förstås inte korven, utan åt bara bröd och ketchup.
Egentligen hade jag tänkt att vi skulle gå på barnaktiviteter på Westpride efter lunch, men Elly sa precis innan lunchen att vi hade för mycket att göra (och jag höll med, förmiddagen gick i lite väl högt tempo) så jag tänkte om och tänkte lite mindre folksamlingar och mer softande tillsammans, så vi tog min cykel till Röda Sten istället. Elly tyckte att det var helt grymt där omkring och sa att hon ville gå dit alla dagar.
Elly tog kort på mig också: "krama Kattis och bäbin!" Imponerande att hon fick med hela mig!
Sen satt jag ner i en minut medan Elly sprang omkring. Sen sprang vi omkring båda två.
Sen kastade Elly stenar i vattnet.
Och så åt vi glass på en uteservering, vissa av oss like a boss.
Elly blev så himla badsugen av att vara nära vattnet, så vi tog en sväng till plaskis i Majorna och Elly tog årets premiärdopp! Hon var så otroligt glad i vattnet, skrattade högt och tjöt av glädje.
Och på kvällen hade vi fredagsmys med popcorn och supergod vegansk choklad!
 
Så himla bra dag alltså. Kändes som värsta sommarlovet.

3 kommentarer:

  1. Det var verkligen en härlig dag och ni ser ut att ha haft det helt underbart!

    SvaraRadera
  2. Exakt den känslan jag fick av era bilder. Sommarlov!

    SvaraRadera