måndag 22 juni 2015

Midsommarhelgen

Elly och jag tog långhelg och åkte till Småland! Det blev en riktigt skön helg för oss båda; Elly fick leka och umgås med sina morföräldrar och jag fick bli lite ompysslad.
Elly öppnade affär på altanen.
Jag tog en skogspromenad helt för mig själv varje dag.
En dag var det lite bättre väder och då passade jag på att yoga i trädgården.
I lördags var Elly sin mormors +1 på ett bröllop. Det var första gången Elly gick på bröllop och hon var mycket pepp. Väl på bröllopet höll hon sig i händelsernas centrum, dvs vid bruden (som hon aldrig hade träffat innan), hela tiden och kommer troligen att synas på varenda bröllopsbild, sa mamma.
På midsommarafton gjorde Elly och mamma en egen midsommarstång och på eftermiddagen gick vi på midsommarfirande. Vi tog lotter och spelade på chokladhjärtan och lagom till dansen kring stången gick jag och lämnade midsommarälskarna kvar. Jag hatar nämligen att dansa kring stänger och granar! Har alltid gjort det. Dör nästan av genans bara av att tänka på det.
Min midsommarklädsel. Lite varmare än vad jag hade tänkt mig från början, men men.

2 kommentarer:

  1. Din midsommarstass alltså, så himla, himla fin du var!

    SvaraRadera