fredag 23 oktober 2015

Hej...Det var visst ett tag sen. Det blev sommar, bloggen försvann från mina tankar, det blev höst, jag tyckte det var rätt skönt att inte blogga och så var det med det. Jag har så lätt att bli uppslukad av bloggandet. Jag vill skriva inlägg varje dag, jag bara måste läsa alla mina favoritbloggar jämt och rätt som det är tar bloggandet för mycket tid och energi. Men nu blir jag lite sugen på att börja igen. Efter min avvänjning kan jag kanske blogga lite måttligare? Det kanske räcker att läsa bloggar en gång i veckan? Och jag kanske klarar av att blogga lite mer sällan? Vi får se! 

Jag har saknat er.

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig!

  SvaraRadera
 2. Åh jippi! Jag bloggar ju ganska sporadiskt sedan ganska lång tid tillbaka & det är ganska skönt.

  SvaraRadera
 3. JA! Jag har varit inne och kollat med jämna mellanrum sen du la ut (den skitfina) brudpars-bilden. Äntligen!

  SvaraRadera
 4. Tack! Känns fint att vara här igen!

  SvaraRadera