torsdag 26 november 2015

Tack! Och en liten lägesrapport

Hörrni, tusen tack för alla grattis! Ni är bäst!

Och så bjuder jag på en liten statusuppdatering:
kräktes i diskhon när jag borstade tänderna i morse. Hulkade våldsamt tio gånger när jag cyklade till jobbet. När jag kom fram var jag så illamående att jag var yr. Gick in på toan för att kräkas. Höll på att börja gråta när det luktade äckligt i korridoren. Det kom ingenting. Nu har jag ätit frukost och mår bra igen. Förutspår att jag kommer att göra det i en timme innan illamåendet sätter igång igen. Men annars är det bra.

5 kommentarer:

 1. Å herregud. Kämpa. Lider med dig!

  SvaraRadera
 2. Jag har kräkts båda min graviditeter.. Om du inte mår bättre har jag kvar lite "saker" någon hjälpte för mig någon inte. Hör av dig om håller i sig eller om du inte längre står ut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tror dock att det börjar bli lite bättre nu. Eller hoppas kanske mest...

   Radera
 3. Ajajaj, det är så himla jobbigt. Hoppas du får må bättre snart!

  SvaraRadera