fredag 4 december 2015

Hejdå kaffe!

Tredje dagen utan kaffe. Även om jag någon gång har funderat på att sluta med kaffe, så var inte det här ett planerat beslut. Men när jag kom till jobbet i onsdags morse, tog en klunk kaffe och fick springa till toan och kräkas, kände jag väldigt starkt att jag inte kommer att dricka kaffe mer. Jag blev väldigt förvånad, dels för att jag drack kaffe hela förra graviditeten, och dels för att det har gått bra hur bra som helst så här långt den här gången. I onsdags kände jag mig väldigt abstinent; jag var hängig, kände mig uppgiven och hade en tilltagande huvudvärk. Men igår och idag har det gått bra. Jag har tagit en kopp svart te på morgonen och det har räckt. Saknar inte kaffet alls faktiskt. Men tilläggas bör kanske att jag oftast bara dricker en stor kopp kaffe på morgonen och inget under dagen, så jag antar att mitt koffeinberoende var relativt lindrigt.

4 kommentarer:

 1. Haha, jag är precis tvärtom! Eller jag mådde ju skit i början och kunde inte alls dricka kaffe (vare sig med Isak eller syskonet), men den här gången har jag kämpat mig tillbaka! Kaffe luktar ju så satans gott, så det har varit sjukt jobbigt att det har smakat så äckligt. Men så en dag för typ två veckor sedan, kunde jag inte stå emot att testa en kopp och banne mig om det inte smakade bra igen! Så himla glad för detta. Dricker både kaffe och te, men just morgonkoppen... den måste faktiskt vara kaffe. Och kanske förmiddagskoppen med. Efter det funkar det med te :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade ett kaffe-upphåll några veckor ( kommer inte ihåg) och dricker igen ( vecka numera) men håller mig till två koppar om dagen och vill verkligen inte ha mer. Himla bra tycker jag eftersom jag egentligen vill dricka max två koppar om dagen oavsett...

  SvaraRadera
 3. Åh, du bloggar fortfarande!!? Jag satt o kollade in gamla inlägg på "Hemmapinglan" som handlade om Didde för att jämföra lite med våran nya lilla plutt (eller fem veckor nu iofs ;)) Så började jag kolla kommentarerna och där var ju du :)

  Så himla roligt att ni ska ha en bebis förresten!!!

  Sara/saran37/hemmapinglan (numera Dagsdotter ;))

  SvaraRadera
 4. ALLTSÅ! Blir helt rörd av den fina nyheten.
  Inte illamående osv såklart. Utan själva bebisen.
  <3

  SvaraRadera