tisdag 1 december 2015

Lättad.nu

Så. Himla. Lättad.
De två senaste dagarna har jag mått mycket bättre. Visst, jag mår illa och hulkar på morgonen och förmiddagen, men sen blir det bättre och jag blir inte så matt att jag måste lägga mig ner. Nu gillar jag att vara gravid igen!

För övrigt är jag sugen på sojakorv hela tiden.

4 kommentarer:

 1. Så skönt när det går över. :)

  SvaraRadera
 2. Skönt att du mår bättre!

  Kan du inte skriva ett inlägg om det här med att kämpa för att bli gravid, vet att du tidigare skrivit om det i samband med din första graviditet, men gärna en uppdatering om hur det påverkade ert beslut att försöka igen. Jag är ofrivilligt barnlös och börjar tappa modet. Hade varit fint med lite pepp. :)

  Stor kram till dig och grattis till graviditeten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, absolut!
   Och hoppas att du får en bäbis!

   Radera
 3. Åh hoppas du får må bättre nu. Vet precis hur kämpigt det är, mådde konstant illa första halvan av min andra graviditet och j-vilar vad det tärde på mig. Min räddning blev tillslut nån medicin jag fick på mvc. Krya på dig! Å grattis igen

  SvaraRadera