torsdag 4 februari 2016

Ynk

I måndags började jag jobba efter att ha varit hemma sjuk i tre veckor. Innan jag blev sjuk hann jag jobba två dagar efter min långa julledighet. Behöver jag ens säga att jag har gått omkring som ett frågetecken på jobbet? Det är så många människor att hålla reda på och så många som pratar att jag blir alldeles matt.

 

I fredags gick jag till vårdcentralen och tog influensavaccinet. Jag hade inte tänkt att ta det, men tänkte att jag förmodligen inte skulle ha mycket till motståndskraft kvar i kroppen efter att ha varit sjuk länge, så jag tog sprutan. Och var så nöjd över att jag inte skulle få influensan om den råkade gå på jobbet. Istället började jag noja över att få magsjuka, när jag såg hur Instagram och FB nästintill svämmade över av kräksjukor. Men så igår kväll blev jag jätteförkyld, ni vet, så där så att näsan rinner non-stop. Och hostan, som har varit bättre, men inte gått över helt, tilltog igen. I morse vaknade jag vid halv fem och låg sedan vaken och snorade och hostade tills det var dags att gå upp. Jag är så förbannat trött på att vara sjuk nu! Jag vill inte bli trött av att gå från bussen till jobbet på morgonen och jag vill kunna träna och orka leka med Elly efter jobbet. Ska det vara för mycket begärt? Tydligen.

3 kommentarer:

  1. Alltså, jag känner mig så gnällig, men det är så jäkla segt med hostan och tröttheten...

    SvaraRadera