tisdag 12 april 2016

Hur preggokroppen reagerar

Igår gick jag in i vecka 30 och jag tycker fortfarande det är riktigt najs att vara gravid och känner ingen brådska med att få ut bäbin. Förutom vid ett tillfälle igår. På väg från jobbet stötte jag på ett föräldrapar som jag brukade träffa på öppna förskolan som jag och Elly hängde på förr, och de hade fått en bäbis. Som var tre veckor och pytteliten och alldeles bedårande. Jag rörde inte vid den, den grät inte, men min kropp reagerade först med att vilja störta fram och roffa åt mig bäbin, och sedan med att få flera sammandragningar på raken. Just det, tuttarna blev så hårda att jag senare var tvungen att kolla om de hade läckt.

Kroppen alltså. För att inte tala om preggokroppen.

2 kommentarer:

  1. Japp, den är allt bra underlig :-)

    SvaraRadera
  2. Åh! Jag fattar. :) Själv är jag enormt känslostormig. Och totalt virrig. Daniel bara tittar på mig och skakar på huvudet. Minns inget, kan inte prata (kommer ut fel ord hela tiden), tappar bort grejer... Ja, man har liksom ingen kontroll över sig själv. :D

    SvaraRadera