tisdag 5 april 2016

Långben i magen

Nog för att jag är trött på att vareviga dag få höra att min mage är liten, att det börjar synas nu (hallå, det har synts i flera månader ju!) etc, men igår, när vi gick in i vecka 29 och jag läste det senaste i gravid-appen från 1177, fick jag lite huvudbry. Nu är Sojakorven tydligen runt 40 cm lång! Alltså, det är ju jättelångt! Hen ska ju bara växa ca 10 cm till liksom. Det jag går och funderar över är hur dessa 40 cm får plats i min mage. Ligger hen trippelvikt? Finns det väldigt mycket plats inåt, mot ryggraden? Är längden förklaringen till att det ibland känns som om Sojakorven tar i allt vad hen kan och spjärnar emot livmoderväggarna med alla lemmar samtidigt så att jag hisnar lite? Så många tankar kring detta.

1 kommentar:

  1. Ingen aning alls. Det är märkligt det här med att vara gravid oavsett. :)

    SvaraRadera