måndag 4 april 2016

Random från förra veckan

I onsdags hade jag och mina närmaste kolleger en liten avslutning för mig. Först käkade vi på Blackbird, en helvegansk, ganska ny restaurang här i Göteborg. OMG, vad gott det var! Vi käkade alla varsin seitanburgare med sötpotatisfries till, och alla var nöjda. Eftersom alla andra i sällskapet äter kött i vanliga fall hade jag varit lite orolig för ett visst knorrande, men det var ingenting sådant. Sen bowlade vi!

I fredags började jag på mitt tillfälliga jobb. Eftersom jag i vanliga fall jobbar i miljöer där det finns risk för hot och våld, har jag blivit omplacerad till ett annat kontor och kommer att ha andra arbetsuppgifter. Det känns faktiskt väldigt bra; det är så lugnt och skönt här på kontoret, alla är trevliga, jag har närmare till jobbet och arbetsuppgifterna är inte lika krävande som mina vanliga, vilket jag uppskattar nu i mitt välsignade tillstånd.

I lördags gick Niklas, jag och den här färgklicken till stan för att göra alla möjliga ärenden. Elly behövde en ny cykelhjälm och nya gummistövlar och vi skulle köpa en massa grejer till hennes kalas. För på söndag fyller hon 5! Elly skuttade och sprang hela vägen till stan, förmodligen lättad över att slippa tjocka och knöliga kläder. Att hon sedan valde tajts i caprilängd var kanske en aning överdrivet...

Lunch åt vi på Green Food på Drottninggatan. Vi har ätit där en gång tidigare och de har flera fräscha och supergoda veganska alternativ.

Vi kommer inte att köpa så mycket babykläder eftersom vi har en hel del sparat, och det vi köper ska helst vara begagnat, men den här lilla dräkten kunde jag bara inte motstå. Elly försökte få mig att inte köpa den eftersom hon tyckte att den var skitful...

Till mig köpte jag den här klänningen. Den rymmer magen ett tag till i alla fall. En klar fördel med att inte ha så stor mage är att jag kan ha mina vanliga kläder. Ok, jag kan förstås inte ha alla mina kläder, men mina vanliga tajts funkar, jag viker bara ner linningen under magen, och jag har rätt många klänningar som funkar till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar