torsdag 21 april 2016

Vecka 31

Här går det visst undan, för nu är jag i vecka 31 (eller 30+3 om en föredrar att räkna som en barnmorska, men det gör inte jag)! Jag mår fortfarande illa på morgnarna, men har inte spytt på säkert två veckor, så det är helt ok, jag menar, nån krämpa ska en väl ha? I övrigt mår jag nämligen så jäkla bra! Jag känner mig pigg (förutom på kvällarna), har nästan jämnare humör än vanligt och jag har inte ont nånstans. Jag känner mig fortfarande stark, även om jag såklart inte kan träna lika hårt som förut och alla yogaposer funkar ju inte längre. Men ändå, jag känner mig på topp. Njuter av min härliga mage och av den där som sprattlar runt därinne. Jag vet, jag måste vara oerhört provocerande för alla preggos som lider av diverse åkommor, men det är väl som en barnmorska sa härom dagen: min kropp är som gjord för att vara gravid. Nu hoppas jag bara att den är bättre lämpad för att föda barn den här gången än vad den var sist, men mer om det i ett annat inlägg.
 
Och jag är ju så nyfiken på Sojakorven. Kommer hen ha en massa rött hår? Kommer hen att bli en rund buddha som Elly blev fort? Kommer hen att sova? Kommer hen att vara lika bestämd som sin syster? Kommer hen att vara stillsam? Jag försöker tänka mig att Sojakorven kommer att vara en helt egen person, och inte en mini-Elly, men det är så svårt.

 

4 kommentarer:

 1. Att det kan vara sån skillnad... Verkligen provocerande ja, hoho! Grattis till vecka 31, slutspurt nu ju. Vecka 12 här. Inte kul nånstans...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen orättvist!

   Radera
 2. Ursäkta ytlig kommentar men HUR SNYGG ÄR DU!!!???!!!

  SvaraRadera