söndag 8 maj 2016

Alltså, vilken helg!

Och med det menar jag vilken lördag-söndag, för jag hade minsann ingen långhelg. Ok, jag var ledig i torsdags och då var det fint väder, så vi passade på att åka till Ikea och råkade missa att vara ute, men i fredags jobbade jag. Men skitsamma, jag tog igen allt under helgen ändå, för hur underbart har det inte varit att få riktig sommar?!

Igår tog Elly och jag på oss sandaler och solhatt, packade med oss lunch och melon och gick till Botaniska.

I Botaniska hängde vi med ett par kompisar, svettades, fick skoskav, åkte turistigt tåg, picknickade, klättrade, fick maratonnysningar pga pollen, skrattade, njöt och bara älskade tillvaron.

Alltså, hur lätt och härligt känns inte hela tillvaron när en inte behöver bylsa på sig femton lager kläder för att inte frysa röven av sig när en ska gå ut? Eller när det bara är att sätta sig ner i gräset och äta lunch? När en aldrig vill gå in igen?

Men in gick vi till sist, på våra svettiga och såriga fötter. Elly tog årets första fotbad i diskhon och ville äta kilovis med glass eftersom hon var så varm.

Idag åkte vi hemifrån redan kl. 8 för att hinna med ett tåg ut till landet för att hälsa på några vänner. När vi kom fram började vi med att gå uppför en kulle och satte oss sedan på en bänk och fikade och beundrade utsikten. Jag ville flytta dit direkt. Elly rullade sig i gräset på vägen ner. Vi promenerade på grusvägen och såg ett föl. Åt lunch på altanen.

Slappade i hängmattan bland vitsipporna. Ja, ni fattar, vi har haft en perfekt dag.

Jag fick till och med yoga lite utomhus, en företeelse som jag råkar älska. Jag kunde bara inte låta bli att köra ett litet flow och fick feeling och testade kråkan, som jag inte har gjort på länge, eftersom jag trodde att jag var för gravid för att kunna balansera på armarna, men det gick och nu känner jag mig som en annan SuperWoman!

Jag sa vid ett tillfälle till Elly att jag önskade att det skulle vara sånt här väder resten av mitt liv, men den lilla glädjedödaren sa att det är omöjligt, att det visst kommer att bli vinter igen. Jaja, får väl passa på att njuta så länge det varar då.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar