onsdag 4 maj 2016

En onsdag

Hon är hemma igen! Vårt barn är hemma och allt är som det ska igen. Även om det var lite skönt att bara vara Niklas och jag i några dagar, för vem vet när det händer igen? Om 3 år?

Jag flexade ut en timme tidigare idag och klippte mig. Min frisör fick lov att klippa av de slitna topparna och jag sa åt henne att ta lite till, för vem vet när jag klipper mig nästa gång, om 3 år? Nä, skojar bara, men jag brukar inte vara den som klipper mig särskilt ofta (1-2 gånger om året, oftast 1) och om jag känner mig själv rätt så är klippning ingenting jag kommer att prioritera när bäbisen har kommit.

Det blev även en snajsig undercut/napecut. Jag tänker att det kommer bli skönt att slippa svettigt nackhår i sommar, plus att jag säkert kommer att köra på städknut en hel del framöver och nu blir den lite roligare. Dessutom slipper jag alla spretiga småhår i nacken. Win win win!

 

2 kommentarer:

  1. SMART med nack-cutten. Mkt snyggt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det smart? Så nöjd!

      Radera