tisdag 7 juni 2016

Årets första dopp!

De senaste åren har årets första dopp kommit ganska sent för min del. Antar att det hänger samman med att jag blir mer och mer av en badkruka. Men i år, då badade jag minsann första helgen i juni! Ok, det är väl inte så himla tidigt egentligen, men efter att ha badat först i slutet av juli vissa år, så framstår ju detta som rena vårdoppet. Hur som helst. I helgen var vi i skärgården hos svärmor och eftersom det var fantastiskt varmt tänkte jag att jag bara måste passa på, för  rätt som det är kommer bäbisen och sen kanske jag får dras med avslag hela sommaren, så det här kanske var min enda chans. Och skönt var det. Jodå. Vattnet var lågt, långgrunt och stilla, så det var inte så kallt. Inte i lördags i alla fall. I söndags blåste det lite, så det kom in mer kallt vatten från havet, men efter att jag hade slumrat lite på stranden och vaknade mosig, med lite dregel i mungipan och med svett rinnande över kroppen, gjorde det inte så mycket att vattnet var lite kallare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar